1. Haberler
  2. Haber
  3. Bakan Bolat, Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Bakan Bolat, Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek amacıyla Kayseri’ye gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette sırasında Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Ticaret Bakan Yardımcıları Özgür Volkan Ağar ve Mahmut Gürcan, AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı eşlik etti.
Büyükkılıç, Bakan Bolat’a kentte yapılan yatırımlar, hizmetler ve projeler ile ilgili detaylı bilgi de verdi. Kayseri’de sanayi ve ticaretin öneminden bahseden Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Şeref Defteri’ni imzalayarak, Kayserililere de selamlarını iletti.

Bakan Bolat ziyaretin ardından AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile beraber AK Parti Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti. Bolat daha sonra MHP Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen