Başkan Büyükkılıç’ın ablası Nafiye Tokgöz toprağa verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın vefat eden ablası Nafiye Tokgöz, kılınan cenaze namazının ardından Develi’de toprağa verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın ablası Nafiye Tokgöz hayatını kaybetti. Nafiye Tokgöz’ün cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Develi Çarşı Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı. Başkan Büyükkılıç’ın acı gününde ilçe belediye başkanları, şehir protokolü ve sevenleri kendisini yalnız bırakmadı.

Başkan Büyükkılıç, acısını paylaşanlara teşekkür ederek, “Her şeyden önce ablam vesilesiyle tüm geçmişlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bir deprem ardından sel felaketi yaşadık. Dolayısıyla bu ramazan ayında o canlarımızı da rahmetle anıyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Ay yıldızlı Türk bayrağımızın altında yaşamayı ve can vermeyi nasip eylesin. İnşallah sizlerin sevgisine layık oluruz, buraya kadar gelip acımızı paylaştığınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Başkan Büyükkılıç’ın ablası Nafiye Tokgöz toprağa verildi