1. Haberler
  2. Güncel
  3. AK PARTİLİ MELEKOĞLU: “KOCASİNAN OLARAK GENÇLERE DOKUNACAĞIZ.”

AK PARTİLİ MELEKOĞLU: “KOCASİNAN OLARAK GENÇLERE DOKUNACAĞIZ.”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, ilçe teşkilatı olarak gençler için E-spor kuracaklarını söyledi. Melekoğlu, “Gençler için ne yapalım diye düşündük ve Kocasinan olarak E-spor kuracağız. Bizim teşkilatımızda oyun takımımız olacak. Kocasinan’ın 93 mahallesinde gençlere hizmet vereceğiz, LİG, ödüllü yarışmalar düzenleyeceğiz. Kocasinan takımını oluşturduktan sonra Türkiye Lig’inde yarışacağız” dedi.
AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, KayseRadar ve Radyoradar ortak yayınında ‘Siyasi Gündem’ programına katılarak moderatör Duygu Sarınca’nın sorularını yanıtladı. Melekoğlu, gençlere yönelik çalışma yürüttüklerini ifade ederek Kocasinan olarak E-spor kuracaklarını söyledi.
Melekoğlu, teşkilata yeni kişilerin katıldığını genç ve liyakat sahibi kişilerle bir arada olduklarını söyleyerek, “Cumhurbaşkanımıza gönül verdik ve AK Parti’de faaliyet göstermeye başladık. Yönetimimize de yaklaşık 17 kişi ilave ettik. 45 kişilik yönetim kurulumuz var, eski arkadaşlarımız zaten konusunda uzman. Kocasinan’ın yaklaşık 409 bin nüfusu, 290 bine yakın seçmenimiz, 824 sandığımız var. Taze heyecanlı kişiler mutlaka gereklidir ve biz de bunları ilave ettik. Bu görevde olmak isteyip yıllarca uzaktan takip eden insanlar vardı. Bunları tespit ettik. Yönetime aldığımız kişiler liyakat sahibi, arkasında kitlesi olan, yıllardır partiye hizmet etmek isteyen ama fırsat bulamayan ve genç kişileri topladık” ifadelerini kullandı.
‘E-SPOR KURACAĞIZ’
Başkan Melekoğlu, gençlerle ilgili çalışmalar yürüttüklerini söyleyerek, “Gençlere dokunacağız. Gençler şimdi oyunlar oynuyor. Son 2 yıldır baktığım zaman çocuklarla iletişim kopuyor. Gençlerin gözünde ışık var parıl parıl parlıyor ama biz bunlardan uzağız. Ne yapalım diye düşündük ve Kocasinan olarak E-spor kuracağız. Bizim teşkilatımızda oyun takımımız olacak. Kocasinan’ın 93 mahallesinde gençlere hizmet vereceğiz, LİG, ödüllü yarışmalar düzenleyeceğiz. Kocasinan takımını oluşturduktan sonra Türkiye Lig’inde yarışacağız. Gençlerle OSB’de yatırım konuşamayız haliyle bu tarz faaliyetler yapmalıyız. Youtube kanalında video çeken meşhur insanlar var, ailelerin onay verdiği kişiler var ve onları Kocasinan’a getireceğiz. Hazırlıklarımız sürüyor” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen