1. Haberler
  2. Haber
  3. Türkiye’nin En Büyük Organizasyonu 2. Kez Kayseri’de Yapıldı

Türkiye’nin En Büyük Organizasyonu 2. Kez Kayseri’de Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Okçuluk Federasyonu ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarfından bu yıl 2. kez Kayseri’de gerçekleştirilen “Okçuluk Türkiye Kupası” 11-13 Ekim tarihleri arasında Kadir Has Kültür Parkında tamamlandı.

Türkiye’nin en iyi 32 okçusunun kıyasıya mücadele ettiği organizasyon, binlerce seyirci tarafından da merakla seyredildi. Müsabakaları, Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOF Başkanı Abdullah Topaloğlu, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve Spor A.Ş Genel Müdürü Av.İbrahim Somtaş izledi.

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLERİNİ BİLAL ERDOĞAN VERDİ
Kayseri Kadir Has Fuar Parkı’ndaki müsabakalarda klasik yay kategorisinde erkeklerde; Muhammed Abdullah Yıldırmış birinci, Ulaş Berkim Tümer ikinci, Efe Gürkan Maraş üçüncü oldu. Kadınlarda ise birinciliği Ecem Anagöz, ikinciliği Gülnaz Büşranur Coşkun, üçüncülüğü ise Aybüke Aktuna elde etti. Sporculara madalyalarını ödül törenine katılan ve atışları izleyen Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan verdi.
Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, okçulukta genç sporcuların çok iyi çıkış yakaladığını söyledi. Bunun okçuluğun Türkiye’de gelişmesi adına ümit verici olduğunu belirten Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:
“İnşallah 2020 olimpiyatları için de çok ümitliyiz. Okçulukta madalya almaya Allah’ın izniyle 2020’de başlayacağız. Son yıllardaki gelişmenin aynı şekilde artmasını ümit ediyoruz. Türkiye’de okçuluk liginin olması konusunda çalışmalar belirli noktaya geldi. Lisanslı sporcu sayısında önemli mesafe aldık. Bugün bu müsabakalara ev sahipliği yapan Kayseri Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen