1. Haberler
  2. Güncel
  3. Nafaka Ödemek İstemedi, Kendini Yakmaya Çalıştı

Nafaka Ödemek İstemedi, Kendini Yakmaya Çalıştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri’de bir vatandaş, boşandığı eşine ödediği nafakadan şikayet ederek kendini yakmak için üzerine benzin döktü. Vatandaş, zorlu çabalar sonucunda ikna edildi.

Kayseri’de Hüseyin Tay isimli bir kişi, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’nın yanına aracını park edip elinde benzin bidonu ile aracın üzerine çıktı. Tay, benzini üzerine ve aracın üstüne döktü.

Olay yerine vatandaşların ihbarı sonucu polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Tay’ı ikna etmeye çalıştı. Tay, şehirde kendini yakacak en güzel yerin Atatürk Anıtı’nın yanı olduğunu ifade etti. Tay, eski karısına çalışmaması amacıyla kendisine nafaka ödettirildiğini belirtti.

Polis ekiplerinin yoğun çabaları sonucu zor bir şekilde ikna edilen Tay, araçtan indirildi. Anıtın yanındaki yolun üzerine çıkan Tay’a polis ekipleri müdahale etti. Tay, yol üzerinde baygınlık geçirerek ambulansa kaldırıldı. Hüseyin Tay, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. İtfaiye ekipleri, Tay’ın benzinle kaplanan aracına her türlü ihtimale karşı soğutma işlemi uyguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen