1. Haberler
  2. Pınarbaşı Haberleri
  3. Deva Partisi İl Başkanı Başmısırlı İstifa Etti

Deva Partisi İl Başkanı Başmısırlı İstifa Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ,(BGC)-Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva) Kayseri İl Başkanı Begüm Başmısırlı Yüksel istifa etti.

Deva Partisi Kayseri İl Yönetiminden yapılan açıklamaya göre, partinin kurucu il başkanı olan Başmısırlı’nın ‘işlerinin yoğunluğu ve bu nedenle il başkanlığını yürütmekte zorlandığı’ gerekçesiyle bundan sonra bir “Deva Gönüllüsü” olarak sürdürmek istediğini belirterek istifa dilekçesini sunduğu öğrenildi.

Açıklamada parti yetkililerinin istifasını sunan Başmısırlı’dan Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde düzenlenecek genel kurul toplantısına kadar görevini icra etmeye devam etmesini rica ettiği ve Başmısırlı’nın bunu kabul ettiği belirtildi.

Deva Partisi Kayseri İl Yönetimi, açıklamada “İl teşkilatımızın kuruluşunu gerçekleştiren, hizmet binamızın tutulmasını ve faaliyete hazır hale getirilmesini sağlayan ve diğer birçok çalışmayı yürüten kurucu il başkanımız Sayın Begüm Başmısırlı’ya, bundan sonra da yol arkadaşlığımızın devamı inancıyla partimiz adına teşekkürü bir borç biliriz” ifadelerini kullandı.

Partinin İl Yönetim Kurulu Mart 2021’de Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından onaylanmıştı. Bir dönem Kayseri Rotary Kulübü Başkanlığı ve moda tasarımcılığı da yapan iş insanı Begüm Başmısırlı Yüksel, Mart 2021’den bu yana partinin kurucuları arasında yer alarak başkanlık görevini icra ediyordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen