1. Haberler
  2. Ulusal
  3. Adli Tıp Kurumu’na 80 personel alınacak

Adli Tıp Kurumu’na 80 personel alınacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplam 80 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlan, Resmi Gazete’de yayımlandı ve personel alımı, 6 Haziran 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” çerçevesinde gerçekleştirilecek.

 

Adaylar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel olarak istihdam edilecekler. Başvurular 5 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak ve 11 Ağustos 2024 tarihinde saat 23:59’da sona erecek.

Başvuru Koşulları ve Süreci:

KPSS Puanı: Başvuruda bulunacak adayların 2022 yılı KPSS’ye girmiş ve her pozisyon için belirtilen puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor.

Şartlar: Adayların, Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 5 ve 6. maddelerinde belirtilen şartları ile ilanın özel şartlarını taşımaları şart.

Sözlü Sınav: Merkezi sınavda alınan puanlar esas alınarak, ilan edilen pozisyon sayısının 3 katı kadar aday sözlü sınavlara çağrılacak.

Başvurular, sadece e-Devlet üzerinden Adli Tıp Kurumu Başkanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi aracılığıyla yapılabilecek. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen