1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emekli promosyonunda son gün 29 Şubat

Emekli promosyonunda son gün 29 Şubat

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 şubat ayı emekli maaşı banka promosyonları, bankalarla taahhüt süresi sona erecek olan emeklilerin gündeminde yer almaya başladı. Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıl taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekli olanlar, maaşlarını istedikleri bankaya taşıyabiliyor ve karşılığında bankaların belirlediği tutarlarda promosyon ücreti alabiliyor. Şubat ayı itibarıyla birçok banka emekli promosyonlarında güncelleme yaptı.

YENİ PROMOSYON TUTARI 15 BİN TL’YE ULAŞTI

Emekli maaşlarına yapılan zamlarla birlikte, 2024 ocak ayında ING Türkiye promosyon tutarını 15 bin TL’ye güncelledi.

Bu doğrultuda ING Türkiye’ye emekli maaşını taşıyan emekliler 15 bin TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.

 

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Maaş yatırma ve çekme konusunda herhangi bir kısıtlama söz konusu değilse emekliler maaşlarını istedikleri bankalardan alabiliyor.

Maaşlarını taşımak isteyenler bankaya bildirim yapmak zorunda. Bildirim banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

Daha avantajlı bir promosyon olması durumunda taahhüt süresi dolmadan da banka değişikliği yapılabiliyor. Ancak mevcut bankada kalınan sürenin promosyonu alınıyor, kalanını ise iade ediliyor.

 

Hangi banka, ne kadar emekli maaşı promosyonu ödüyor?

 

İNG EMEKLİ PROMOSYONU

Yapılan zamlarla birlikte ING bankadan emekli maaşınızın maaş tutarınıza göre 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz.

 

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı’nıza 5.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz.

2
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen