1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kayseri Havalimanı yeni terminal binasında çalışmalar sürüyor

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasında çalışmalar sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasında çalışmalar sürüyor

KAYSERİ (1HA)- Yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının çalışmaları hakkında TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “Kayserimiz için gerçekten son derece önemli bir tesisten bahsediyoruz. Çok şükür bu tesis başladı, devam ediyor. Turizm ve ticaret bakımından, vatandaşımızın rahatı ve konforu bakımından bir an önce bitmesi önem arz ediyor. Hem Kayserili hemşehrilerimiz hem de tüm bölge halkı istifade edecek ve son derece modern bir eser olacak” dedi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası’nın çalışmalarını yerinde inceledi.

‘KAYSERİ’NİN TİCARETİ VE TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR TESİS’

Kayseri Havalimanı’nın yeni terminal binasının bölgenin turizmi ve ticareti bakımından önemli olduğunu belirten Vekil Akar, “Kayserimiz için, gerçekten son derece önemli bir tesisten bahsediyoruz. Arkadaşlarımız burada son derece yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Tabii ki bu terminal binasının önemi büyük. Turizm, ticaret bakımından, vatandaşımızın rahatı ve konforu bakımından biran önce bitmesi önem arz ediyor. Son derece konforlu, modern ve genel yapısıyla bütün vatandaşlarımızın çok rahat edeceği ortam hazırlamak için arkadaşlarımız büyük bir gayret sarf ediyorlar. Burada valimiz, belediye başkanımız, il başkanımız olayları yakından takip etmektedir. Ankara’da Bakanımız Sayın Haseki de buradaki faaliyetlerimizi süratlendiriyorlar. İnşallah bu çalışma sonbahara doğru tamamlanacak. Hem Kayserili hemşehrilerimiz hem de tüm bölge halkı istifade edecek ve son derece modern bir eser olacak” ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Başkan Büyükkılıç ise, “Şehrimize yakışacak Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası’nda çalışmalar hızla ilerliyor. Biz de devam eden çalışmaları önceki dönem Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve AK Parti İl Başkanımızla birlikte yerinde inceledik” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen