1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Berton Mobilya Yetkilisi Şevket Uyar: “Katma değeri yüksek ürünler tasarlıyoruz”

Berton Mobilya Yetkilisi Şevket Uyar: “Katma değeri yüksek ürünler tasarlıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de bahçe mobilyaları üzerine faaliyet yürüttüklerini belirten Berton Mobilya Yetkilisi Şevket Uyar, kurum olarak katma değeri yüksek ürünler tasarladıklarını söyledi. Uyar, “Standart ürünler yerine spesifik ve katma değeri yüksek ürünler çıkartmak zorundayız. Bizler de bu yolda imalat yapıyoruz” dedi.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nın 5’inci gününde firmalar ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Kayseri’den fuara katılan 180’in üzerinde mobilya ve yatak üreticilerinden birisi olan Berton Mobilya da fuarda yerini aldı.

Fuara ilk defa katıldıklarını belirten Berton Mobilya Yetkilisi Şevket Uyar, “Berton Mobilya 1 yıl önce kurulan alüminyum bahçe mobilyaları üreten bir firmadır. Çok yeni bir firmayız. İlk fuarımız, ilk lansmanımız. Buraya 200 farklı ülkeden müşterileri bekliyoruz. Yeni bir firma olduğumuz için bu fuar bizim için çok önemli. Fuara ilgi iyi. Fuarın yansımaları fuardan sonra olacak. Biz burada en iyi siparişleri almak için bulunmuyoruz. Biz burada firmamızı en iyi şekilde tanıtmak için bulunuyoruz. Bunu da en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum. İyi bir ekibimiz var. Modellerimiz iyi. Çok iyi ürünler ürettiğimiz geri dönüşlerden de anlıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Türkiye ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz. Kullandığımız kumaşlar su geçirmeyen, güneşe dayanaklı kumaşlar. Üretim aşamasında her şeyin en iyisini kullanmaya çalıştık. Fuardaki ürünlerimizin hepsinin ayrı ayrı özellikleri var. Bildiğiniz üzere bahçe mobilyası işi biraz da keyif işi. Dolayısıyla her ürünümüzün müşterisi var. Örgü modellerde kullanıyoruz ürünlerimizde ama daha fazla geliştirmedik. İnşallah zamanla ürün portföyümüzü geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.

‘DAHA GÖZ ALICI, SPESİFİK MODELLERE ÖNEM VERMEMİZ GEREKİYOR’

Ürünlerinde daha farklı tasarımlara önem verdiklerini ve tasarım mühendisleriyle çalıştıklarını anlatan Uyar, “Özellikle Filistin, Ürdün, Lübnan’dan yoğun bir talep var. Şili’den, Kuzey İrlanda’dan müşteri geldi. Bunların fuardan sonra ticarete dönüşeceğini ümit ediyoruz. Bildiğiniz üzere Kayseri’nin matadoru mobilya. Burada olmaktan mutluyuz. Kayseri mobilyası olarak tasarımla ön plana çıkmak zorundayız. Daha göz alıcı, spesifik modellere önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Fabrikamızda 3 tasarım mühendisiyle kendimize özgü ürünler tasarlıyoruz. Standart ürünler üretmekten ziyade daha spesifik ürünler tasarlayıp katma değeri yüksek ürünler çıkartmak zorundayız. Bu bizim katma değerimizi arttıracak argümanlar. Müşterilerimizin istediği renk ve kombinasyonda da ürünler imal ediyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen