1. Haberler
  2. Eğitim
  3. YÖK, 15 sözleşmeli bilişim personeli alacak 

YÖK, 15 sözleşmeli bilişim personeli alacak 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 kişilik sözleşmeli bilişim personeli alımı için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) harekete geçti. Bilişim uzmanı, ağ uzmanı ve sistem uzmanı kadrolarına yönelik bu alım, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun belirlediği esaslara göre yapılacak.

Başvurular 13 Haziran ile 28 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Başvuru için adayların belirli genel şartları taşıması gerekiyor. Bunlar arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, geçmişte belirli suçlardan mahkum olmamak gibi kriterler yer alıyor.

Başvuru sürecinde adaylar, belirli belgeleri YÖK’ün Ankara’daki adresine şahsen, elden ya da posta yoluyla iletebilirler. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunun olumlu olması da başvuru şartları arasında.

Başvuruları inceleme aşamasında, adayların belirttiği şartları sağlayıp sağlamadığı titizlikle incelenecek. Ayrıca, adaylar sadece bir pozisyona başvurabilecekler ve birden fazla başvuru geçersiz sayılacak.

YÖK, herhangi bir aşamada ilanı iptal etme veya değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor. Bununla birlikte, başvuru yapan adayların gerçeğe aykırı belge veya beyanda bulunmaları durumunda başvuruları iptal edilecek.

Başvuruların değerlendirilmesinde mezuniyet ve doğum tarihi öncelikleri de dikkate alınacak. Eşitlik durumunda mezuniyet tarihi önce olan adaya öncelik verilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen