Yarım kalan tesisle ilgili müjdeyi başkan verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA)- Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında katıldığı törende yapımı ihale sürecinde davaya düşen Kayseri’nin en büyük sosyal tesisi hakkındaki son gelişmeleri aktardı.

Kayseri Kocasinan Belediyesine bağlı Erkilet mahallesinde yapımı tamamlandığında Kayseri’nin en büyük sosyal tesisi olması hedeflenen proje hakkında açıklamalarda bulundu. Çolakbayrakdar, “şimdiye kadar yapılmış Kayseri’deki en büyük Sosyal Tesisi Ertuğrul gazi mahallesine kazandırmak üzere bir proje yapmıştık. Orada yaşanmış olan bazı sıkıntılardan dolayı ihaleyi fes etmek zorunda kaldık. Ve tabi ki hukuka intikal etmiş bir süreç başladı, bu süreçte tekrardan başlama durumumuz olmadı. Yıl sonu itibari ile bu süreç tamamlandı, belediyemiz lehine sonuçlandı. Allah nasip ederse önümüzdeki süreçte tekrar ihalesini yapıp sosyal tesisimizi yapacağız” dedi.

Tesis hakkında bilgilerde veren Çolakbayrakdar, tesis içerisinde, kadınlar ve erkekler için ayrı birer havuz ve spor merkezleri, Kocasinan Akademi, Gençlik Merkezi, derslik ve etütler olacağını söyledi. Çolakbayrakdar, hukuki sürecin tamamlanmasının ardından yeni bir ihale açarak tesisin tamamlanacağı bilgisini verdi. Bütçe konusuna da değinen Çolakbayrakdar,” Bazı söylemler çıkmış bütçe yokmuş ondan proje tamamlanmamış gibi. O yüzden açıklama yapmak zorundayım, bütçemiz olmasa ihale edemeyiz zaten. Dediğim gibi hukuki sürecin neticelenmesinden sonra yeniden inşaatına başlayacağız. Bir kez daha sabrınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Yarım kalan tesisle ilgili müjdeyi başkan verdi