1. Haberler
  2. Güncel
  3. Talas’taki kütüphanelerde ara tatil yoğunluğu

Talas’taki kütüphanelerde ara tatil yoğunluğu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Talas Belediyesi bünyesinde hizmet veren kütüphanelerde ara tatil yoğunluğu yaşanıyor. İkinci ara tatili ders çalışarak ve kitap okuyarak değerlendirmek isteyenler kütüphaneye akın etti.

Okullarda ara tatilin başladığı 9 Nisan Cumartesi gününden bu yana kütüphanelerde yoğunluk yaşandığı belirtildi. Talas kütüphanelerinden 6 günde yaklaşık 5 bin 321 kişi yararlandı. Talas Belediyesi Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane’den 4 bin 639 öğrenci ders çalışmak için yararlanırken, 682 öğrencinin de adresi Altıntepe Semt Kütüphanesi oldu.

Daha önce yapılan düzenleme ile Talas Belediyesi’ne ait kütüphanelerde Ramazan ayına özel güncelleme yapılmıştı. Buna göre koronavirüs salgını sonrası gece gündüz kesintisiz hizmet vermeye başlayan 7/24 Kütüphane, Ramazan boyunca da aynı şekilde açık olacağı duyuruldu. Açıklamada 7/24 Kütüphane’nin pazartesi günü 07.00-15.00 saatleri hariç haftanın diğer günleri 24 saat açık olacağı yer almıştı.

Bu arada Altıntepe Semt Kütüphanesi de Ramazan ayıyla birlikte pazartesi hariç haftanın 6 günü 09.00 ile 18.00 saatleri arasında öğrencilere ve araştırmacılara hizmet vermeye devam ettiği açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen