0 C
Kayseri
Çarşamba, Aralık 6, 2023
Ana SayfaHaberGüncelTALAS’TA KURBAN HAZIRLIKLARI ERKEN BAŞLADI

TALAS’TA KURBAN HAZIRLIKLARI ERKEN BAŞLADI

Yayın Tarihi:

 

KAYSERİ (1HA) – Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi eski Reşadiye stadındaki kurban pazarında yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Reşadiye stadındaki kurban pazarında yapılan hazırlıkları inceledi. Vatandaşların temiz ve hijyenik bir ortamda alışverişini yaparak kurban ibadetini en güzel şekilde yerine getirmesini amaçladıklarını belirten Yalçın, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Burada çalışan personelle sohbet eden Başkan Yalçın, Kurban Bayramı öncesi hazırlıkların hummalı şekilde yürütüldüğünü söyledi. Başkan Yalçın, “Belediye hizmetleri sabahtan akşama, doğumdan ölüme hayatımızın her anında. Şimdi de Kurban Bayramı hazırlıklarına başladık. Hemşehrilerimizin en uygun ve sıhhi ortamlarda kurban alışverişi yapabilmesi ve kurbanlarını kesebilmesi için her yıl olduğu gibi Reşadiye eski futbol sahasında düzenlemeler yapıyoruz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kayseri’de ağaçta asılı erkek cesedi bulundu

Kayseri’de sabah saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşlar ağaçta boynunda...

Yabancı uyruklu iki kişi silahla vurularak öldürüldü

  Gevher Nesibe Mahallesi’nde bir apartmanın terasında meydana gelen olayda...

10. kattan atlayan genç kız yaşamını yitirdi

kattan atlayan genç kız yaşamını yitirdi Kayseri’de henüz bilinmeyen...

Motorine büyük indirim

Motorine büyük indirim Akaryakıt grubu ürünlerinden motorine bugün gece yarısından...

Kayseri’de kuvvetli yağış bekleniyor

  Meteoroloji 7’nci Bölge Müdürlüğü hava tahmin raporlarına göre Kayseri’de...

Son Haberler