Fotoğraflı (68)
2:13

SP Talas Belediye Başkan Adayı Toprak, “Belediyede işi sadece ATM’ye gidip para çekmek olan kişileri işten çıkartacağım”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak, “Seçildiğimde belediye personeli işi beceremiyorsa çıkartırım. Belediyeye hangi amaçla alındıysa ve işi yapamadığını da hissediyorsam hiç gözünün yaşına bakmam çıkartırım. Maaşları konusunda personeli hiçbir şekilde mağdur etmeyeceğiz. Belediyede işi sadece ATM’ye gidip para çekmek olan kişileri de işten çıkartacağım” dedi.

 

Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Konuşacaklarımız Var’ programında Moderatör Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı.

 

Belediye personelleri hakkında konuşan Toprak, “Seçildiğimde belediye personeli işi beceremiyorsa çıkartırım. Belediyeye hangi amaçla alındıysa ve işi yapamadığını da hissediyorsam hiç gözünün yaşına bakmam çıkartırım. Memursa da çıkartmam gitsin atölye de kamyonları saysın derim. Kamuda çalışan mühendis ve mimarlarda alım gücü düşüklüğü var. Bunları en iyi noktaya getireceğimize inanıyorum. Milli Görüş Belediyeciliği dediğimiz denk bütçedir, bütün insanların ihtiyacını karşılamaktır. Maaşları konusunda personeli hiçbir şekilde mağdur etmeyeceğiz. Kamuda işte ilk ya da ikinci yılında olan personeller için Mimar ve Mühendisler Odası’nın açıkladığı asgari ücretin en az bir buçuk katını mimar ve mühendis personele vereceğiz. Belediyede işi sadece ATM’ye gidip para çekmek olan kişileri de işten çıkartacağım” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SP Talas Belediye Başkan Adayı Toprak, “Belediyede işi sadece ATM’ye gidip para çekmek olan kişileri işten çıkartacağım”