SİNAN OĞAN, 2. TUR İÇİN İSTEKLERİNİ AÇIKLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SİNAN OĞAN, 2. TUR İÇİN İSTEKLERİNİ AÇIKLADI

KAYSERİ (1HA) – Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırken yüzde 5 oy alan Sinan Oğan ikinci turda kimi hangi şartlarda destekleyeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri tamamlandı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 5 oy alan Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ikinci turda hangi adayı hangi şartlarda destekleyeceklerini açıkladı.

Oğan, şunları söyledi; “Cennetin kapılarını aralamaya çalışıyoruz ama cehennemin kapılarını kapatacağız. Ben de şu andan 2. Turun sonuçlarını kestiremem. Ben şu an dört tane protokole imza koyan siyasi partilerimiz, Ata İttifakı partilerimiz adına da şu an bağlayıcı bir şey diyemem. Bize imza vermiş 111 bin 506 kişi adına da bir şey diyemem veya bizi bugün destekleyen Kayseri meydanındaki 10 binlerce genç, adına da bir şey diyemem. Şunu söyleyebilirim, biz istişare edeceğiz, istişareyle karar vereceğiz. Bizim tercihimiz hükümette bakanlıklar ve yardımcılıkları almak olacak ama bunun için de terörle arasına mesafe koyma şartı gelecek.”

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SİNAN OĞAN, 2. TUR İÇİN İSTEKLERİNİ AÇIKLADI