1. Haberler
  2. Belediye Haberleri
  3. SEÇİM VAATLERİ GERÇEKLEŞECEK Mİ?

SEÇİM VAATLERİ GERÇEKLEŞECEK Mİ?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KayseRadar ve Kayserim.net ekranlarından yayınlanan ve Gazeteci Mustafa Bayram’ın sunduğu “Gündem Kayseri” programına uzaktan bağlantı ile konuk oldu.  Yayın öncesinde sosyal medya üzerinden soru alınan programda en çok merak edilenlerden birisi ise Memduh Büyükkılıç’ın seçim vaatleri idi

ALİ DAĞI TELEFERİK PROJESİ YAPIALCAK MI?

Mustafa Bayram Büyükkılıç’a yönelttiği soru ile, seçim döneminde vaat edilen projelerin pandemi süreci sonrası yapılıp yapılmayacağını ve özellikle çok fazla soru yöneltilen Ali Dağı teleferik projesinin akıbetini  sordu.

Büyükkılıç; “ Şimdi Mustafa Bey, biz pandemi mazeretine sığınmadık, realite bağlamında söylüyorum, bütçemizi %92 oranında da gerçekleştirdik. Yani hiçbir mazerete sığınmadık, kaynaklarımızı da bulduk, kaynaklarımızı da rantabl ve israfa fırsat vermeden, önceleyerek kullandık. 150 tane kamuoyuna vermiş olduğumuz proje sözü var. Biz bunları şu anda 50 civarından tamamlamış durumdayız. Bir o kadarının ihalesini yaptık, süreç devam ediyor. Allah’ın izni ile, bu 5 yıllık süreç içerisinde projelerimizin tamamına yakınını hayata geçirmememiz için hiçbir sebep yok. Biz ilçelerimizle, 16 ilçe başkanımızla adeta bir abi kardeş diyaloğu içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

ALİ DAĞI TELEFERİK PROJESİ YAPIALCAK MI?

Mustafa Yalçın dedi ki, başkanım bu talas projesi bize yakışır dedi. Şu anda Ali Dağı’na olacak olan o çalışma ile ilgili, yukarıda sosyal tesis, yine Ali Dağı’na teleferik mantığında çıkış dahil olmak üzere o projenin şu anda fizibilite çalışmaları devam ediyor. İnşallah yakın zamanda da temelinin ben atılacağına inanıyorum. Başkanımızla birlikte değerlendiriyoruz. Herhangi bir sorun yok, o konuda da gerekli çalışmalarımız hızla devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen