1. Haberler
  2. Kayserispor
  3. Ne “Var” Mış!!

Ne “Var” Mış!!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 13. Haftasında Antalyaspor’a konuk olan Kayserispor, ilk yarıda darmadağın görüntüsü ile taraftarlarına saç baş yoldurttu. Antalyaspor’un 37 ve 40. Dakikalarda Amilton ve Fredy ile bulduğu pozisyonlara kalesini kapatamayan sarı kırmızılılar, ilk yarı sonucunda soyunma odasına 2-0 geride gitti.

2.Yarı başında ilk 11 de başlayan Manuel Fernandes’i oyundan alan Samet Aybaba, Gustava Campanharo’yu oyuna dahil etti. 68. Dakikada Zoran Kvrzic’in yerine ise İlhan Parlak oyuna dahil oldu.

2.Yarı itibari ile ilk yarıdan çok daha istekli görünen Kayserispor, Pedro Henrique’nin kişisel becerisi ile rakibinden alıp kaleyi bulduğu pozisyon sonrasında, orta hakemi Ümit Öztürk’ün “Var” incelemesi sonucu faul gerekçesi ile gol geçerlilik kazanmadı. Bu dakikaların ateşi ile saldıran sarı kırmızılılar yine Henrique’nin pozisyonunda topu ağlarla buluştursa da, yine “var” incelemesi sonucunda pozisyon ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı.

Antalya ekibi, bu dakikalardan sonra Pedro’yu daha fazla marke ederken, gerek oyun sırasında, gerekse duran topların kullanılması sırasında oyunu soğutarak, Kayserispor’un ataklarını da soğuttu.

6 Dakika uzatma işaret edilen maçta, Henrique’nin ceza sahası önünde yerde kaldığı pozisyonu da hakem Ümit Öztürk görmedi.

Maçta başka gol olmayınca, Kayserispor, Antalya deplasmanından puansız döndü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen