1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. Milletvekili Cıngı,” Kayseri’nin turizm şehri olması şehrimizin geleceğini, çocuklarımızın buradaki refah seviyesine de önemli bir katkı sağlayacak”

Milletvekili Cıngı,” Kayseri’nin turizm şehri olması şehrimizin geleceğini, çocuklarımızın buradaki refah seviyesine de önemli bir katkı sağlayacak”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Kayseri turizmi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şehrimizde önemli bir turizm hareketlenmesi yaşıyoruz. Kayseri’nin sanayi ve ticaret özelliklerinden sonra bir turizm şehri olması tabii ki şehrimizin geleceğini, çocuklarımızın buradaki refah seviyesine de önemli bir katkı sağlayacak” dedi.

 

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, nöbetçi milletvekili uygulaması kapsamında açıklamalarda bulundu. Milletvekili Cıngı, Kayseri turizmi ile ilgili, “Şehrimizde önemli bir turizm hareketlenmesi yaşıyoruz. Özellikle son dönemde Soğanlı Vadisi çok farklı bir hüviyet kazandı. Artık sıcak hava balonculuğu yoğun olarak gözlemleniyor ve her gün 20 balon Kayseri semalarında geziyor. Şehrimiz için çok önemli bir kazanç, yine aynı bölgede Erdemli Mahallesinde önemli çalışmalar yapılıyor. Vadi harekete geçirildi, yürüyüş yolları yapıldı. Özellikle kiliselere, güvercinliklere ve tarihi unsurlara ulaşım kolaylaştırıldı. Kültepe-Kaniş güzel yatırımlar aldı. Kaya müze oluşturuldu inşallah önümüzdeki aylarda hizmete girecek. Asurlu tüccarlar sokağı turizm çekiciliği verecek. Kültepe-Kaniş ‘teki çalışmalar da devam ediyor ve orası da şehrimizin turizm envanterine girdiği müddetçe hem yerli hem de yabancı turisti şehrimize çekmek için çok daha fazla enstrümanımız ve turizm ürünümüz elimizde birikmiş oluyor. Erciyes turizmimiz 7-8 yıldır yabancı turistin de yoğun olarak tercih ettiği bir merkez haline dönüştü. Şehrimiz yerli ve yabancı turiste alışıyor. Otellerimiz bir taraftan artıyor. Kayseri’nin sanayi ve ticaret özelliklerinden sonra bir turizm şehri olması tabii ki şehrimizin geleceğini, çocuklarımızın buradaki refah seviyesine de önemli bir katkı sağlayacak” diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen