Mhp, Kayseri Milletvekili Adayları Tanıtıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

KAYSERİ (1HA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçimlere kısa süre kala Milletvekili aday listesine giren 10 aday için aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Kayseri Milletvekili adayı İsmail Özdemir, “MHP, 34 günlük süre zarfında şehrimizin her sokağında, her caddesinde, her ilçesinde, her mahallesinde olacaktır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçimlere kısa süre kala seçim çalışmalarına başladı. MHP’den Kayseri Milletvekili adayı gösterilen 10 aday için bugün aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP 1’nci sırada Kayseri Milletvekili adayı İsmail Özdemir, depremden etkilenen 11 ilde seçim çalışması yapmayacaklarını açıkladı. Özdemir, “Genel Başkanımızın talimatıyla MHP olarak depremden etkilenen 11 ilimizde seçim çalışmasında bulunmayacağız. Bunun yerine yaraların sarılması ve depremden etkilenen vatandaşlarımızla birlikte olmak üzere bütün teşkilatımız seferberlik çalışmalarını sürdüreceğiz. El yordamıyla depremin yıkıcı etkisini görmüş olan bütün illerimizi yeniden ve çok daha güçlü şekilde yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.

MHP Kayseri İl teşkilatı olarak seçim çalışmalarına başladıklarını söyleyen Özdemir, “MHP Kayseri il Teşkilatı nazarında bir gelenek haline getirilen çalışmalarla bugün seçim başlangıcımızı vermiş olduk. Rabbimiz utandırmasın. Önünüzde 34 günlük süre var bu süreyi en verimli şekilde değerlendirebilmek ve hemşehrilerimizle buluşup Cumhur İttifaki ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin geride bıraktığımız 5 yılda Türkiye’ye kazandırmış olduğu başarıları ve partimizin Kayseri özelinde Türkiye Büyük Millet Meclisi olarak Kayserili hemşehrilerimizin MHP’ye verdiği 2 Milletvekili görevlendirmesiyle neler yaptığını, ne çalışmalarda bulunduğunu anlatmak suretiyle önümüzdeki dönemle alakalı yetki merci olarak milletimize yeniden başvuracağız. Hem dualarına  hem desteklerine talip olduğumuzu ilan edeceğiz. MHP, 34 günlük süre zarfında şehrimizin her sokağında, her caddesinde, her ilçesinde, her mahallesinde olacaktır” şeklinde konuştu.

“MHP GÜZİDE VE TERTEMİZ LİSTEYLE HEMŞEHRİLERİMİZİN KARŞISINDADIR”

MHP Kayseri milletvekili listesinde yer alan 10 adayı tanıtan Özdemir, “Genel Başkanımızın tasnif ve takdirleriyle listemizin ikinci sırasında Baki Ersoy bulunuyor. Üçüncü sıramızda ise Adnan İncetoprak, dördüncü sırasında Mete Kurt bulunmaktadır. Listemizin beşinci sırasında çok değerli genç bir kardeşimiz olan Gül Akarsu hanımefendi var. Kendisi iyi bir iş kadını Kayseri’yi tanıyan, bilen biri. Altıncı sırada Ergün Eryılmaz var. Kendisi inşaat mühendisi olarak şehrimizin çok farklı projelerinde görev almış bir isimdir. Yedinci sırada Kayseri’nin çok yakından tanıdığı, çalışkanlığıyla, azmiyle, sadakati ile davaya olan bağlılığı ile birçok genç kardeşlere örnek olan Ertuğrul Yücebaş bulunuyor. Sekizinci sıramızda yine Kayseri’de avukatlar camiasında önemli bir yere sahip olan ve teşkilatın kendisine verdiği görev her ne olursa olsun yerine getiren avukat Kayhan Saraç bulunuyor. Dokuzuncu sıramızda çok değerli esnaf kardeşimiz olan, merkezdeki faaliyetleri ile beraber İncesu bölgesinde de çok geniş bir alana hitap eden Mustafa Bozkurt var. Onuncu sıramızda da bizim kendisini 3-4 yaşından beri tanıdığımız o yaşından beri babasının yanında Ülkü Ocaklarına gelip giden Batuhan Berke Başpınar var. Böylesine güzide ve tertemiz listeyle MHP aziz hemşehrilerimizin karşısındadır” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Mhp, Kayseri Milletvekili Adayları Tanıtıldı