1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Memur Sendikaları, taleplerini iletmek üzere Ankara’ya yürüdü

Memur Sendikaları, taleplerini iletmek üzere Ankara’ya yürüdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde Sendika üyesi memurlar tarafından Bolu’da başlayan yürüyüş, Ankara’da, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde son buldu. Kayseri Büro Memur-Sen 2 nolu Şubesi’nin de katılım sağladığı yürüyüş ve mitingde memurlar, taleplerini dile getirdi.

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Büro Memur-Sen, Enerji Bir-Sen ve Ulaştırma Memur-Sen üyeleri, taleplerini duyurmak amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi. Bolu’dan başlayan yürüyüş, Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde son buldu.

Türkiye genelinde sendika üyelerinin katıldığı mitinge, Kayseri Büro Memur-Sen 2 Nolu Şubesi de katılım sağladı. Öte yandan sendika üyesi memurlar, Türkiye genelinde iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. Ankara’da gerçekleşen mitingde, toplu sözleşme kazanımlarının devam etmesi, birinci dereceye gelmiş herkese 3600 ek göstergenin verilmesi, yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması ve tüm kamu görevlerine kira yardımı yapılması, kamuda mülakatın kaldırılmasını, tüm kamu görevlilerini kapsayacak şeklinde kamuda şiddet yasasının çıkarılması talep edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen