1. Haberler
  2. Belediye Haberleri
  3. Melikgazi’de İki Nesil Bir Arada.. (VİDEO HABER)

Melikgazi’de İki Nesil Bir Arada.. (VİDEO HABER)

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melikgazi Belediyesi, İldem bölgesinde temeli atılan ve 11. Ayda açılması planlanan ESKİ ÇINARLAR YAŞAM MERKEZİ VE AKIL KÜPÜ KİTAP KAFE yi tanıtı. Melikgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Mehmet Özhaseki, Taner Yıldız, Memduh Büyükkılıç, Ak Parti İl Başkanlığı ve İlçe Belediye Başkanları da katıldı.

Tanıtım sırasında söz alan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, seçim dönemi sırasında fark ettikleri alanda, küçük bir çay ocağı olan bu alanı gerek yaşlılar gerekse gençler için farklı bir alan yapmak istediklerini belirterek;

“Akıl küpü kitap kafe ile gençlerimizin merkeze gitmesine gerek kalmadan kütüphane ortamı sağlayacak bir alan sağlıyoruz. Burada ki yaşlılarımız için ise, burada güzel bir kafeterya yapıyoruz. Bu sayede yaşlılarımız ve gençlerimizi bir araya gelerek hem tecrübe paylaşımı hem de el ele vererek, büyüklerimiz küçüklerimiz ile el ele verecekler. Bu uygulama ilk oldu, başka bölgeler için de buna benzer uygulamayı birçok mahallemizde de gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen