KELLER WİLLİAMS GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI KAYSERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Dünyaca bilinen gayrimenkul şirketi Keller Williams, KW PARS markasıyla Kayseri’de de bölge müdürlüğü açtı ve gayrimenkul danışmanlarına eğitim vermeye başladı.

Kayseri’de de KW PARS Bölge Müdürlüğü sektörde eğitim, teknoloji ve sosyal yönüyle farklı tarzda hizmet vermeye başladı. Keller Williams Türkiye Eğitim Direktörü Haluk Erol, danışman ortaklarına ve liderlerine 163 değişik eğitim verdiğini söyledi. ‘Eğitim Yol Haritası’ ile de gelen gayrimenkul danışmanlarına düşünce yapısı, bakış açısı, ileri düzey liderlik eğitimi verdiğini anlattı.

Keller Williams’ın aslında bir eğitim ve koçluk firması olduğunu söyleyen Haluk Erol, “Keller Williams esasında bir eğitim ve koçluk firması esasında ama gayrimenkul sektöründe iş yapıyor. Bunu söyleme nedenim danışman ortaklarımıza ve liderlerimize verdiğimiz 163 değişik eğitim var. Bu değişim dünyasında değişimi yönetebilmenin tek yolu eğitim ve değişimi yönetebileceğimiz araçları, bilgileri edinmek. Bütün ofislerimizde bölge müdürlüklerimizde her sabah eğitim verdiğimiz bir kurumuz. Kayseri’yi fiilen nasıl etkileyecek henüz bilmiyoruz. Çünkü yeni açılan bir ofis, danışman ortaklarımızın büyük çoğunluğu sektöre yeni katılan arkadaşlarımız. Tam da bu nedenle biz her gün eğitim veriyoruz. Çünkü önce temel eğitimler dediğimiz sektörel eğitimleri veriyoruz. Düşünce yapısı eğitimleri, bakış açısı eğitimleri veriyoruz. İleri düzey dediğimiz liderlik eğitimi veriyoruz. Dolayısıyla belli bir süre sonra bunun ölçümlerini de yapmaya başlayacağız. Yani eğitimlerin danışman ortaklığımızın üretkenliklerini yüzde ne kadar etkisi oluyor. Bunu bir süre sonra belirlemiş ve fark etmiş olacağız. Şu anda bir şey söylemem mümkün değil çünkü çok yeniyiz” dedi.
Konut sektörünün her zaman devam edeceğinin altını çizen Erol, “Türkiye nüfus olarak çok hızlı artan bir ülke dolayısıyla gayrimenkul sektörü çevrede olan her şeye rağmen çok önemli bir sektördür. İnsanlar mutlaka bir konut altında her gece uyumak mecburiyetindeler. Bu ucuz olabilir pahalı olabilir ama gayrimenkul sektöründe ben çok büyük bir potansiyel görüyorum. Çok iyi bir meslek olduğunu da düşünüyorum. Yapıların tipleri değişecek. Eski binalarda her zaman problem olacak. Kentsel dönüşüme dönüşecek ama kentsel dönüşümde kendi içerisinde çok önemli bir potansiyel. Depremden ve Covid’den sonra az katlı villa gibi konutlara daha fazla talep olduğunu da görüyoruz” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KELLER WİLLİAMS GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI KAYSERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ AÇILDI