1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kayseri’deki Telekom İşleri Adana’dan Sorulacak

Kayseri’deki Telekom İşleri Adana’dan Sorulacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ,(BGC)-Türk Telekom, bölge müdürlüklerinin organizasyon yapılanmasında değişikliğe gitti. Alınan kararlar ile 11 olan bölge müdürlüklerinin sayısı 8’e düşürüldü. Müdürlüklerin 6’sına ise yeni müdürler atandı.

Alınan karara göre Türk Telekom’un Kayseri Bölge Müdürlüğü Adana Bölge Müdürlüğü ile birleştirildi.

Türk Telekom Kayseri Bölge Müdürlüğü’ne 7 il, 79 ilçe ile 7261 köy ve mahalle bağlıydı. 2018 verilerine göre toplam 446 bin sabit telefon, 456 bin internet, 45 bin IPTV ve 1 milyondan fazla mobil kullanıcıdan Türk Telekom Kayseri Bölge Müdürlüğü sorumluydu.

Müdürlüklerin sorumlu olduğu bölgelerin dağılımında da değişikliğe gidildi. Kayseri Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Yozgat ve Kırşehir’deki hizmetler Ankara Bölge Müdürlüğü’nün sorumluluğuna verilirken; Aksaray’daki hizmetlerin sorumluluğu Antalya Bölge Müdürlüğü’ne aktarıldı.

Türk Telekom’un diğer bölgelerde Samsun Bölge Müdürlüğü Trabzon’la, Bursa Bölge Müdürlüğü Trabzon’la birleştirildi.

Üçü de büyükşehir statüsünde olan bu illerdeki bölge müdürlüklerinin başka büyükşehir statüsündeki illerin müdürlükleri ile birleştirilmesi üzerine tepkiler çığ gibi yükseldi.

Türk Telekom bölge müdürlüklerinin birleştirmelerinde ‘saha yapılanmasını standart bir yapıya kavuşturma’, ‘daha yeknesak süreçler ile yönetim’, ‘saha organizasyonunda dengeli olarak standart sağlama’ ve ‘bazı alanlarda iyileşme sağlama’ gerekçe gösterildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen