Kayseri’de Sürdürülebilirlik Eğitimleri Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)-Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Kayseri AB Bilgi Merkezi, Kayseri Ticaret Odası, SÜGEP ve Boğaziçi Üniversitesi SDSN Türkiye işbirliğinde düzenlenen Sürdürülebilirlik Elçileri Eğitim Programı 11 Ekim’de başlıyor.

Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonları’nda verilecek eğitim sonunda katılımcılara KTO ve Kayseri AB Bilgi Merkezi onaylı katılım sertifikaları verilecek.

İlk altı günü yüz yüze, ikinci altı günü çevrimiçi olmak üzere 12 günlük eğitim programına katılmak isteyen sürdürülebilirlik elçileri için başvurular başladı. Programa yeni üniversite mezunu gençler ve sürdürülebilirlik bölümlerini kurmayı hedefleyen firmalar başvurabilecek.

Program boyunca “Sürdürülebilirlik Yetkinlikleri” konusunda özel tasarlanmış eğitimleri alacak olan katılımcılar, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında kamu ve özel sektörde sürdürülebilirlik ofisleri bulunan ya da kurmayı planlayan iş yerlerinde istihdam edilebilecek.

Yeni teknolojiler ve çözümler hakkında katılımcıları bilinçlendirmeyi, bu alanda doğacak yeni uzmanlık alanları açısından onları geleceğe hazırlamayı amaçlayan program, BM’nin 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri konusunda bilinçlendiriyor.

Başarılı gruplara Boğaziçi Üniversitesi SDSN Türkiye, programın sonunda verilecek sertifikaları onaylanacak ve EDX portalı üzerinden MIT ve Harvard üniversiteleri tarafından verilen çevrimiçi derslere erişim imkanı sağlanacak.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kayseri’de Sürdürülebilirlik Eğitimleri Başlıyor