Kayseri Ekibi Kastamonu’dan Döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)- Kayseri belediyelerden oluşan ekipler sel felaketinin yaşandığı Kastamonu ili Bozkurt ilçesinden döndü
Kastamonu ilinin Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde afet bölgesine giden Kayseri il ve ilçe belediye itfaiye ekipleri bölgeden döndü.
Kayseri Makina İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı Selman Sürmelioğlu, afet bölgelerinden gelen ekiplerle görüşerek, bölgedeki durum ile ilgili bilgiler aldı.
Büyükşehir ve ilçe belediyeleri işbirliği ile afet bölgesine giden ekiplerin görevlerini tamamladıklarını ve kente döndüklerini ifade eden Sürmelioğlu, “Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz olmak kaydıyla Kastamonu’da gerçekleşen ve bir daha olmasını temenni etmediğimiz sel afetine yardımcı olan arkadaşlarımız sağ salim Kayseri’ye dönüş yaptılar. Mümkün olduğu kadar, elimizden geldiğince o bölgeye yardımcı olduk. 8 kamyon, 6 bobcat iş makinası ve iki tamir ekibimiz ile birlikte kaymakam ve AFAD yetkilileri ile işbirliği içerisinde koordineli bir şekilde oradaki yarayı sarmaya emek verdik. Arkadaşlarımızın hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a ve ilçe belediye başkanlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı da teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
Bozkurt ilçesinde görevlendirilen ekipte yer alan Melikgazi Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli Yılmaz Çopur, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak çok büyük işler başardık. Afet bölgesi tam bir felaket yaşanmış can pazarıydı. Elimizden geldiğince halkın bir an önce sosyal hayata dönebilmesi için gerekli müdahaleleri, gerekli yardımları başarmaya çalıştık. Çok da memnun kaldılar, Bozkurt ilçesinde yardımlar konusunda Kayseri adını duyurdu. Afet bölgesinde devlet oradaydı, özveri ile çalışan ekipler vardı, çalışma sahalarımız yoğundu, devletimiz elinden gelen imkânları Bozkurt’a sunmaya çalıştı” dedi.
Çopur, afet bölgesindeki bataklık ve çamur olan yerlerin temizliği ve hafriyatların bertaraf edilmesi için Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas olarak çalışmalarını tamamladığını belirtti.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kayseri Ekibi Kastamonu’dan Döndü