Katalog üzerinden kadın ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan çete serbest

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda katalog üzerinden kadın pazarladığı iddiasıyla yakalanan çete gözaltına alınmıştı. Çete üyeleri çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri suç oranlarının artması üzerine operasyon yaptı. Yapılan operasyonlarda, yaklaşık 3 aydır teknik ve fiziki takip sonucu 182 farklı erkek müşteri ile aralarında sanatçı, güzellik uzmanı, hemşire, masör gibi farklı sektörlerde çalışan, Kayseri, Antalya, İzmir, Nevşehir ve Aksaray illerinde yaşayanların olduğu 49 mağdur bayanın fuhuş yapmasına aracılık edip yer ve imkan sağladıkları, bayanların çaresizliklerinden yararlanmak suretiyle haksız kazanç elde ettikleri iddiasıyla tespit edilen 19’u kadın 27 kişi çeşitli adreslere eş zamanlı olarak yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı.

İş adamlarına ve çeşitli kişilere sosyal medya yolu ile ulaşan, fuhuş yaptırdıkları kadınların resimlerini oluşturdukları katalog ile gönderen, kadınlara rezidans, bağ evleri ve otellerde fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 27 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Katalog üzerinden kadın ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan çete serbest