1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İYİ Parti’de Kenanoğlu Depremi

İYİ Parti’de Kenanoğlu Depremi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ,(BGC)-Meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıklayan, ertesi gün meclis üyeliği ve partisinden istifa etmeyeceğini duyuran İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Vedat Kenanoğlu, disipline sevkinden sonra e-devlet üzerinden istifa dilekçesi sundu.

Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Kenanoğlu, 13 Haziran 2021 Pazar günü sosyal medya paylaşımı vasıtasıyla istifa ettiğini duyurmuş, 14 Haziran 2021 Pazartesi günü basın açıklaması düzenleyerek açmış olduğu bir mahkeme sürecinden ve bazı kişi ile olaylardan söz etmişti.

İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığından yapılan açıklamada “Açmış olduğu davadan ve dava ile ilgili bahsetmiş olduğu olaylardan mensubu olduğu İYİ Parti teşkilat kademelerine, birlikte görev yaptığı Melikgazi İlçe Meclis üyesi olan meclis üyelerimize de hiç bir bilgi vermemiş ve açıklama yapmamıştır. İl Başkanlığına davet edilerek bu konular ile ilgili açıklama yapması istenmiştir. Yapmış olduğu açıklamaklar eldeki bilgi ve belgeler incelendiğinde tatmin edici bulunmamış, kamu menfaati dışında, kendisinin ve başkalarının şahsi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda hareket ettiği kanaatine varılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

E-DEVLET’TEN İSTİFA DİLEKÇESİ GÖNDERDİ

Bu gelişmelerin ardından Kenanoğlu parti tüzüğü ve disiplin kurallarını ihlal etmesi sebebiyle İYİ Parti organları tarafından kesin ihraç istemi ile tedbirli olarak disiplin işlemi başlatıldığı duyuruldu.

Kenanoğlu, istifa süreci devam ederken e-devlet üzerinden İYİ Parti’ye istifa dilekçesi gönderdi.

PARTİYLE İLİŞİĞİ KESİLDİ

Disipline sevki sırasında sunduğu istifanın ardından bugün itibarıyla İYİ Parti’yle ilişiği kesilen Kenanoğlu hakkında İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığından yapılan açıklamada “Adnan Vedat Kenanoğlu’nun 15 Haziran 2021 tarihinden itibaren partimizi ile ilişiği kesilmiş olup, bu yaşanan süreç, olaylar ve açılan dava ile ilgili olarak İYİ parti teşkilatlarımızın, sürecin başından bu ana kadar yukarıda belirtildiği gibi hiçbir şekilde bilgisi ve dahli bulunmamaktadır” ifadeleri kullanıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen