1. Haberler
  2. Güncel
  3. İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Adayı Hakkomaz Şahin, partinin projelerini açıkladı

İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Adayı Hakkomaz Şahin, partinin projelerini açıkladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Adayı Hadiye Hakkomaz Şahin, İYİ Parti yönetiminin belediyelerin yönetimini aldığı takdirde; Talas Belediyesi’nin Talas Belediye Hastanesi’ni yapacağını, kırsaldaki vatandaşların otobüs talebinin giderilmesi adına otobüs sayısının Büyükşehir Belediyesi tarafından artırılacağını ve belediye kooperatiflerinin kapsamlarının genişletilerek kadın istihdamının artırılacağını söyledi.

İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Adayı Hadiye Hakkomaz Şahin, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Konuşacaklarımız Var’ programında Moderatör Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı.
Talas’taki vatandaşların hastaneye gitmek için uzun mesafe kat ettiğini ve Talaslı vatandaşların Talas’a hastane talebi olduğunu söyleyen Şahin, “Başkanımızın bu konuda vatandaşlarımıza sözü var, Talas’ın kırsalındaki vatandaşların en büyük şikâyeti ise uzun saatler otobüs beklemeleridir. Ulaşım sıkıntılarının giderilmesi adına belediye başkan adaylarımızın sözleri mevcut, belediyenin fazlasıyla gelir kapısı var ve otobüs sayısını, seferlerini artırmak çok da zor bir durum değildir. Ayrıca belediyenin kooperatiflerini daha geniş kapsamlı hale getirerek kadın istihdamını artırmayı planlıyoruz, sosyal yardımlar yapılmaya devam edilecek bir yandan ancak en başta balık vermeyi değil; balık tutmayı öğretmek istiyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen