1. Haberler
  2. Kayserispor
  3. Hikmet Karaman: Cuma Günü Bu ordu ile Bir Savaşa Çıkacağız, Maça Çıkacağız

Hikmet Karaman: Cuma Günü Bu ordu ile Bir Savaşa Çıkacağız, Maça Çıkacağız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC) – Kayserispor, sezonun ikinci haftasında Cuma günü Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman öncesi konuşan Teknik Direktör Hikmet Karaman, ” Cuma günü bu ordu ile bir savaşa çıkacağız, maça çıkacağız” dedi.
Ligin ikinci haftasında sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek olan Kayserispor bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla gerçekleştirdi. Teknik direktör Hikmet Karaman antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Karaman, “Söylenecek bir şey yok. Söylenecek şu var çalışmak, çalışmak, çalışmak. Kayserispor’u futbol olarak bir seviyeye getirmek istiyoruz. Daha önce3 kez daha burada çalıştık. Kayseri şehrini tanıyan ve taraftarının ne istediğini bilen biriyim. Öncelikle bizim hedefimiz beklentilere cevap vermek. Kısa zamanda da takımın özetini belirlemeye çalışacağız. Cuma günün oynayacağımız Adana Demirspor maçından sonra oynayacağımız Başakşehir maçı var. Daha sonra lige verilecek olan milli maç arasına kadar alabildiğimiz maksimum puanları alıp taraftarın ve şehrin yüzünü güldürmek zorundayız. Fazla bir şey de söylemeye gerek yok ‘Bismillah’ dedik başladık. fazla şey konuşmaya gerek yok icraata başlamak zorundayız. Kayserispor’un, Altay ile oynadığı maçı da seyrettim. Şimdi bir şey söylemek olmaz. Cuma günü bu ordu ile bir savaşa çıkacağız, maça çıkacağız. Dolayısıyla bu arkadaşlarla ilgili bir yorum getirmek son derece yanlış olur. Kayserispor formasını giyen, terinin damlasını sonuna kadar dökecek her futbolcu bizim önemli bir bireyimizdir. Transfer veya eksik gibi söylemler beyan etmek doğru değil. Ama iyi bir analiz ve istişare yapmak gerekiyor. Önümüzde bir süreç var. biz de bu süreci iyi bir şekilde kullanmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen