Eyimli Sarraf, sevgililerin uğrak adresi oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte sevdiklerine hediye almak isteyen vatandaşlar ürünleri uluslararası firmalar tarafından onaylanmış Eyimli Sarraf’ın yolunu tuttu. Sarraf Bayram Erdoğan, Javen Diamond Türkiye’deki satılan ürünlerin hem en ucuzu hem de en kalitelisi olduğunu ifade etti.

Günümüzde 14 Şubat, evli çiftlerin, nişanlı olanların ve sevgililerin birbirine hediye aldığı, mesaj gönderdiği özel bir gün olarak kutlanmaya devam ediyor. Sevgililer Günü’ne saatler kala sevdiklerine anlamlı hediyeler almak isteyen vatandaşlar Eyimli Sarraf’a gelmeye başladı. Hem kalitesi hem de güvenilirliğiyle Eyimli Sarraf bu süreçte ilginin odağı oldu. Öte yandan Eyimli Sarraf’ta satılan Javen Diamond marka pırlantalar ise müşterilerin neredeyse vazgeçilmez ürünü haline geldi. Javen Diamond uluslararası sertifikalar ile birlikte pırlanta almak isteyen vatandaşların akıllarındaki soru işaretlerini kaldırıyor. Çünkü Javen Diamond uluslararası sertifikalarla birlikte Türkiye’de satılan pırlantalar arasında hem en ucuzu olduğunu hem de en kaliteli olduğunu kanıtlıyor.

“PIRLANTA İŞİNİ CİDDİYE ALIYORUZ”

1990 yılından beri kuyumculuk yapan Bayram Erdoğan, Javen Diamond’un Türkiye’deki önemini anlattı. Pırlanta ile ilgili olarak özel eğitimleri olduğunun altını çizen Erdoğan, “Pırlanta işini ciddiye alıyoruz ve bu işi çok seviyoruz. Bizim şu anda bulunduğumuz Eyimli Sarraf mağazamız 3 katlı. 2’inci katımız tamamen mücevher üzerine düzenlenmiştir. Biz 30 yıldır ticareti sürecimiz içerisinde Türkiye’de satılan çok büyük markaları sattık. Fakat Javen Diamond’un diğer markalardan muhteşem bir farkı var” diye konuştu.

“JAVEN DİAMOND ULUSLARARASI SERTİFİKALAR ÜRÜNÜNÜN ARKASINDA”

Javen Diamond’da satılan ürünlerin uluslararası sertifikaları olduğunu belirten Erdoğan, “Javen Diamond’dan değil de başka bir firmadan ürün aldığınız zaman onlar size basit bir sertifika gösterecektir. Bu sertifika satıcıların kendi bastırdığı sertifikalardır. Bu kartın kanunu bir hükmü yok. Siz pırlanta satın alırken onun gerçekten pırlanta olup olmadığını garanti eden uluslararası bir firmanın belgesi çok önemli. Satın aldığınınız pırlantanın uluslararası sertifikası var mı yok mu bunu sorgulamanız gerekiyor. Satın alınan ürünün kalitesinin uluslararası sertifika kontrol edecek. Uluslararası sertifika dünyanın çeşitli yerlerinde laboratuvarları olan tarafız bir kurumdur. Bu kurumlar ücret karşılığı ile sertifika verir ve hiçbir şekilde pırlanta alıp satmaz” ifadelerini kullandı.

“EN KALİTELİ, EN UCUZ”

Javen Diamond’da satılan ürünlerin hem fiyat hem de kalitesini markanın garanti ettiğinin altını çizen Erdoğan, “Javen Diamond alacağınız herhangi bir ürünün en makul fiyat olduğunu size Javen Diamond garanti ediyor. Türkiye’de hiçbir markada olmayan bir özellikte var. Pırlantanızı satın aldıktan sonra değiştirme ve geri alma prosedürü belgesi sadece Javen Diamond’da var. Javen Diamond ürün satarken yanında da uluslararası bir sertifika veriyor. Javen Diamond alan bir müşterinin aklında herhangi bir soru olmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Javen Diamond alan bir kişi uluslararası sertifikada ki kare kodu okuttukları zaman incelenen pırlantanın laboratuvar görüntülerine ulaşabilirler” diye konuştu.

“JAVEN DİAMOND’UN TÜRKİYE’DE BİR İDDİASI VAR”

Eyimli Sarraf yöneticisi Bayram Erdoğan, “Javen Diamond’un tüm Türkiye’de bir iddiası var. Reklamlarımız birçok noktada dolaşıyor. Javen Diamond uluslararası sertifika ile ürünün fiyatını garanti ediyor. Herhangi bir markanın bir ürünün 10 bin liraya alıyorken Javen Diamond’da aynı ürünü 7 bin liraya alacaksınız. Pırlanta piyasasında firmaları araştıran, fiyat bilgisi alan, kalite ile ilgili araştırma yapan müşterilerimiz kesinlikle Javen Diamond almalı. Javen Diamond akıllarda kalan soruları ortadan kaldırıyor” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Eyimli Sarraf, sevgililerin uğrak adresi oldu