Büyükkılıç Projelerini Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adaylığının açıklanmasının ardından hızlı bir seçim sürecine giren Ak Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, merakla beklenen projelerini açıkladı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebi ile basın mensupları ile bir araya gelen Büyükkılıç, kamuoyu tarafından merakla beklenen projelerini de ilk kez bu toplantıda açıkladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşunun 150. yılında, 150 proje imzası ile çıkacaklarını açıklayan Büyükkılıç,  “Özellikle son dönemde mevcut başkanımız Mustafa Çelik kardeşimiz başta olmak üzere Mehmet Özhaseki, Şükrü Karatepe, Hüsamettin Çelik ve Niyazi Bahçecioğlu başkanımız bizler için unutulmazdır. 150 yılda tam 38 tane başkan bu şehrimize gerek belediye başkanı olarak gerekse büyükşehir belediye başkanı olarak hizmet etmiş ve etmektedir” diye konuştu.

Seçim projelerini anlatan Büyükkılıç; “31 Mart’tan sonra ortak akıl ve şehri birlikte yönetme anlayışı içerisinde 12 ana başlık altında topladığımız 150 vizyon projemiz ile Kayseri’yi Marka Şehir ve Çekim Merkezi yapmak için gayret göstereceğiz. Kültür Sanat, Spor, Eğitim, Turizm, Sağlık, Sosyal, Yerel Kalkınma, Ulaşım,Çevre Dostu, Kentsel Yenileme ve tüm ilçelerimizi kapsayacak ilçe projelerimiz ile kadim şehir, sevdamız Kayseri’ye ve Kayserililere en güzel hizmetleri sunacağız.Bu dönemdeki en büyük projemiz olan Gönül Belediyeciliği projesini her yönüyle en iyi şekilde uygulayacağız.” dedi.

Sunum sırasında öne çıkan projeler içerisinde, Hava İkmal Millet Bahçesi, turizm ve kültür öncelikli kalkınma, sur içi kentsel düzenleme projesi, yeni raylı sistem hatları, ikili eğitime son vermek için yeni okulların yapılması, sağlık tarama otobüsü gibi başlıklar ön plana çıkarken, ilerleyen günlerde tüm projelerin kamuoyu ile paylaşılacağı bildirildi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Büyükkılıç Projelerini Açıkladı