1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Bursa’da 4 aracın karıştığı, 2 kişinin yaralandığı kaza kamerada

Bursa’da 4 aracın karıştığı, 2 kişinin yaralandığı kaza kamerada

featured
Bursa'nın İnegöl ilçesi'nde, yol çalışması nedeniyle daralan yolda 2 otomobil ile bir özel halk otobüsü ve 1 TIR çarpıştığı kazada 2 kişi yaralanırken, kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasıyla görüntülendi. Fotoğraf :Yavuz YILMAZ/İnegöl(Bursa), (DHA)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, yol çalışması nedeniyle daralan yolda 2 otomobil ile özel halk otobüsü ve TIR çarpıştı, 2 kişi yaralandı. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 09.30 sıralarında Bursa- Ankara kara yolu, ilçe girişinde meydana geldi. Altyapı çalışması nedeniyle tek şeride düşürülen yolda, İnegöl yönüne giden Yalçın B.(54) yönetimindeki 16 SEV 33 plakalı otomobil dönüş yaptığı sırada karşı yönden gelen Recep C.’nin (69) kullandığı i 16 JNV 60 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan 16 JNV 60 plakalı otomobil önce Serkan İ.( 30) idaresindeki 43 ACH 738 plakalı TIR’a ardından da Yıldırım D.’nin (43) kullandığı 16 M 0612 plakalı özel halk otobüsüne çarptı. Kazada otomobil sürücüleri Yalçın B. ve Recep C. yaralandı. Yaralılar, ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan zincirleme kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen