1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Böyle Öğretmenlik Olmaz!

Böyle Öğretmenlik Olmaz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Refika Küçük Çalık Ortaokulunda gerçekleşen olayda, okulun başarılı isimlerinden S.Ç.(13), okulunda girmiş olduğu olduğu müzik dersini öğretmen Abdullah K. ile birlikte sınıfta tamamladı. Tuvalet ihtiyacı sebebi ile tenefüs saatini bekleyen öğrenci, zilin çalması ile hızla kapıya doğru ilerledi. Bu arada öğrenciyi durduran Abdullah K., “Kimse benden önce sınıftan çıkamaz” diyerek öğrencisine tokat atarak, 13 yaşında ki S.Ç.’yi adeta duvara yapıştırdı.

Ailesine haber verilen çocuk Devlet Hastanesi aciline kaldırıldı. 13 yaşında ki çocuk, travmaya bağlı kusma sebebi  ile 5 saate yakın hastanede kaldı. Hekimler tarafından 2 gün rapor verilen çocuk evine sevk edildi.

Haber merkezimize ulaşan ailesi, konu ile ilgili gerekli mercilere başvuracaklarını belirterek, “13 yaşında, derslerinde başarılı bir çocuk. Müzik dersinde ve ihtiyacı sebebi ile ders zili ile birlikte kapıya yöneliyor. Öğretmeni ise, kendisinden önce kimsenin çıkamayacağınız söyleyerek çocuğu darp ediyor. Bu mantıkla, kendi evlerinde ki çocuklarına kıyamayan, ama okulda onlara emanet ettiğimiz çocuklara bu uygulamayı yapan öğretmenlerin bu işi yapmamaları gerektiğini düşünüyoruz. Tüm merciilere şikayet edip bu olayı takip edeceğimizden bu şahsın şüphesi olmasın” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen