Başkan Mustafa İlmek: “İncesu Cumhurbaşkanımıza sahip çıktı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – 13’ncü Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına giden İncesu’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 73.02 oy aldı. İlçe meydanında Belediye Başkanı Mustafa İlmek ve AK Parti İlçe Başkanı Hamit Korkmaz ile birlikte binlerce vatandaş ilçe meydanında kutlama yaptı. Havai fişekler atıldı, sevinç gösterileri yapıldı.

14 Mayıs’ta yapılan 13’ncü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayların yeterli oy almaması üzerine seçmenler 28 Mayıs’ta (Bugün) yeniden sandık başına gitti. Kayseri genelinde katılımın en yüksek olduğu ilçelerden olan İncesu’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 73.02 oy aldı. Seçim günü AK Parti İlçe Başkanı Hamit Korkmaz ile birlikte okul okul gezen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, seçim sonuçlarının açıklanmasıyla ilçe meydanında kurulan dev ekranda seçim sonuçlarını takip etti.

“MİLLETİMİZİN TEVECCÜHÜNÜ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanmasıyla birlikte ilçe meydanında sevinç ve havai fişek gösterileri yapıldı. Tır, traktör ve araç konvoylarının oluşturulduğu ilçede Belediye Başkanı Mustafa İlmek, demokrasi şöleninin yaşandığı ilçede kazananın Türkiye olduğu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her alanda büyüyeceğini, bunun için yerelde ve genelde çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan İlmek “Ülkemizde demokrasi şöleni yaşadık. Cumhurbaşkanımız halkımızın teveccühü ile yeniden kazandı. Buna inancımız tamdı. Şükürler olsun ki milletimiz bizleri yanıltmadı. Milletimizin gösterdiği teveccühü boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız ve milletimize hizmet etmeyi devam edeceğiz. İncesumuzda da İlçe, Kadın, Gençlik Kolları Teşkilatları ile önemli bir seçim çalışması gerçekleştirdik. Girmedik ev, sıkmadık el bırakmadık. Kesin olmayan sonuçlara göre ilçemizde Cumhurbaşkanımız % 73,02 oranında oy aldı. İncesumuza ve milletimize teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi ‘Öyle Bir Kazandık Ki, Kazanan 85 milyon’ Bugün Dünya Mazlumları, Karabağ, Azerbaycan, İncesumuz ve Türkiye kazandı” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Başkan Mustafa İlmek: “İncesu Cumhurbaşkanımıza sahip çıktı”