Baki Ersoy MHP’ye dönüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Nisan ayında kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna Sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli tarafından partiye üye olması için tekrar davet edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nisan ayında kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna Sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, tekrardan partiye davet etti.
Geçtiğimiz Nisan ayından yaptığı “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletim belini büküyor” açıklaması sonrasında disiplin kuruluna sevk edilen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, daha sonra partiden istifa etmişti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Devlet Bahçeli’nin Baki Ersoy’u yeniden partiye davet ettiğini açıkladı. Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“1-5 Nisan 2022 günü kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partimizden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından tekrar partimize üye olmak üzere davet edilmiştir.
2(son)- Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un partimize üyelik işlemlerinin yeniden başlatılması hususunda bizzat Sayın Genel Başkanımız tarafından talimat verilmiş ve kendisi partimize yeniden üyelik başvurusunda bulunmaya çağrılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

 

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Baki Ersoy MHP’ye dönüyor