1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Bakan Bolat: Gümrük işlemlerinin sorunsuz yürütülmesi için çalışmaya devam edeceğiz

Bakan Bolat: Gümrük işlemlerinin sorunsuz yürütülmesi için çalışmaya devam edeceğiz

featured
Ticaret Bakanı Ömer Bolat (Fotoğrafta solda), Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı Şerafettin Aras (Fotoğrafta sağda) ile bir araya gelerek, nakliye sektörünün mevcut durumu hakkında istişarelerde bulundu. Fotoğraf: Ankara, (DHA)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Nakliye sektörünün gelişimine katkıda bulunmak ve gümrük işlemlerinin daha sorunsuz yürütülmesini sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bakan Ömer Bolat, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı Şerafettin Aras ile bakanlıkta bir araya geldi. Bakan Bolat, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gümrük işlemlerinin daha da hızlandırılması, lojistik verimliliğin artırılması ve nakliyecilerin karşılaştığı engellerin aşılmasına yönelik atılabilecek adımlar üzerinde durduk. Ayrıca, taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak ve uluslararası rekabet gücünü artıracak önlemler hakkında istişarelerde bulunduk. Ticaret Bakanlığı olarak, sektörün gelişimine katkıda bulunmak ve gümrük işlemlerinin daha sorunsuz yürütülmesini sağlamak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen