1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Ankara’da sağanak etkili oldu

Ankara’da sağanak etkili oldu

featured
Ankara’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Fotoğraf: Ankara, (DHA)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağıştan kaynaklı su birikintisi nedeniyle trafikle sürücüler zor anlar yaşadı. Ankara Valiliği, kent genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın yarın akşam saatlerine kadar devam edeceğini belirterek, sel ve su baskınlarına karşı uyarıda bulundu.

Ankara’da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Vatandaşların iş çıkış saatinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle kent genelinde birçok noktada sürücüler zar anlar yaşarken, trafik yoğunluğu oluştu. Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada yağışların yarın akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtilerek, sel ve su baskınları konusunda uyarıda bulunuldu. Valilik açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

VALİLİKTEN, SAĞANAK, KUVVETLİ RÜZGAR VE DOLU UYARISI

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Ankara çevrelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Cuma günü akşam saatlerine kadar aralıklara kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen