AK PARTİ SEÇİM KAMPANYASI İÇİN 28 EKİM’DE DÜĞMEYE BASACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’de, seçim çalışmalarında önemli rol oynayan Seçim Koordinasyon Merkezleri’nin ekim ayı içinde kurulmasına karar verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting hazırlıkları ve seçim çalışmaları bu merkezde yürütülecek. AK Parti’nin seçim kampanyası da “Türkiye yüzyılı” sloganı ile 28 Ekim’de başlayacak.
Mitingler koordinasyon merkezinde planlanacak
AK Parti’nin ‘Seçim Üssü’ olacak Koordinasyon Merkezlerinde illerdeki çalışmalar koordine edilecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting programları düzenlenecek.2018’de yapılan seçimlerde Türkiye genelinde 200’e yakın merkez oluşturuldu, 6 bin görevli yer aldı
Slogan ‘Türkiye yüzyılı’
AK Parti’nin seçim kampanyası, “Türkiye yüzyılı” sloganı ile 28 Ekim’de başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yol haritasını kamuoyuyla paylaşacak. 2023 vizyonunu ortaya koyacak, Türkiye’nin ikinci yüzyılına vurgu yapacak.
Seçim kampanyası için özel ekip
Kampanyayı eski AK Parti milletvekili Ertan Aydın koordinesinde oluşturulan ekip yürütecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Atatürk’ten başlayarak tüm liderlerin Türkiye’ye yaptığı katkıları anlatacak. Sadece bir sonraki döneme değil, Türkiye’nin ikinci yüzyılına yönelik hedefleri aktaracak. Beyanname ise seçim takvimi başlamasının ardından açıklanacak.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AK PARTİ SEÇİM KAMPANYASI İÇİN 28 EKİM’DE DÜĞMEYE BASACAK