1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Aslan partisinden istifa etti

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Aslan partisinden istifa etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Aslan partisinden istifa etti

KAYSERİ (1HA)- Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Aslan, Genel Başkan Bedri Yalçın’ın Millet ittifakına destek verdiği gerekçesiyle partisinden istifa ederek cumhur ittifakına destek verdiğini açıkladı.

ABP Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Aslan, Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın Millet ittifakına destek verdiğini gerekçe göstererek partisinden istifa etti. Aslan, Cumhur ittifakına destek verdiğini açıkladı.
Aslan “Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyorum. Genel Başkanlığı Yardımcılığım süresince Tüm Türkiye’mizde ve ilimizde bulunan teşkilatlarımızla beraber bütün görevlerimizi arkadaşlarımızla yerine getirdik. Anadolu Birliği Partisi’nde olma sebebimiz ilkeli ve ”Doğruya doğru eğriye de eğri” diyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin vatanımızın ve milletimizin hizmetkârı olup görev için geldik, her zaman duamızda: ”Allah’ım vatanımıza bize hayırlısı neyse onu nasip et! Senin yolunda yürümekten vazgeçirme, senin dilediğin gibi yaşam sürmeyi nasip eyle dedik. Her ne olursa olsun hiçbir siyaset gözetmeksizin devletimizin ve milletimizin bekası için fedakâr olmak ve devletimiz için taraf olarak yaşadık öylede öleceğiz. Biz devletimize bağlı bayrağımıza sevdalı bir Türk evladı olarak PKK ve Terör Örgütleri ile birlikte hareket eden hiçbir siyasi Parti’nin paydası olmadık olamayız. Lakin son seçimlerdeki cumhurbaşkanlığı seçiminde Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanımız hiçbir parti organlarına sormadan ve istişare etmeden millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklayarak millî duygularımızı derinden sarsmıştır” ifadelerini kullandı.

‘BEN VE ARKADAŞLARIM DEVLETİMİZDEN YANAYIZ’
Aslan “Yukarıda belirttiğim gibi ben ve arkadaşlarım devletimizden yanayız. Bu ülkeye hayırlı olanın yanındayız. Yoluma şehrimize ve ülkemize daha faydalı olacağına inandığım aynı şehrimizin çatısı altında olduğumuz Kayseri için en çok çalışan vatanımıza hizmetleri ve emekleri büyük olan Kayserili Türkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanı aynı zamanda Kayseri’mizin Ak Parti 1.Sıra Milletvekilimiz Hulusi Akar ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la aynı yolda yürüme kararı aldım. Çünkü ”Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruat” diyerek Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum” açıklamasını yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
be_en
Beğen