1. Haberler
  2. Güncel
  3. EN BÜYÜK UYUŞTURUCU REHABİLİTASYON MERKEZİ KAYSERİ’DE AÇILACAK

EN BÜYÜK UYUŞTURUCU REHABİLİTASYON MERKEZİ KAYSERİ’DE AÇILACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye’nin en büyük ve en önemli uyuşturucu rehabilitasyon merkezinin Kayseri’de yapılacağını ve önümüzdeki Temmuz ayında açılacağını söyledi.

 

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ulusal yayın yapan bir haber sitesine, Kayseri’de göreve geldiği günden bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve özellikle uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Vali Çiçek, “Biz Kayserililere söz verdik. Ben özellikle, vallahi de, billahi de Kayseri’de uyuşturucu sattırmayacağız diye söz vermiştim. Bunun üzerine emniyet ve jandarmamız tedbirleri çok artırdı.” ifadelerini kullandı.

Vali Gökmen Çiçek, konuşmasının devamında şunları ifade etti: “Türkiye’nin en büyük ve en önemli Uyuşturucu Rehabilitasyon Merkezini Kayseri’de yapacağız. Önümüzdeki Temmuz ayında Rehabilitasyon Merkezini açmış olacağız. 200 dönüm bir alan üzerine sadece Kayseri’ye değil bölgenin tamamına hizmet edecek bir merkez olacak. Hiçbir gencimizi bu zehire teslim etmeyeceğiz. Kayseri Anadolu’nun ortasında başarı hikayeleriyle dolu bir şehir. Biz gençlerimizi bu illetten kurtarıp, şehrin gerçek misyonu olan ticaretin içerisinde görmek istiyoruz. Uyuşturucudan kurtaracağımız her bir gencimiz aslında 10 gencimizin daha bulaşmasını önlemiş olacak. Özellikle ailelerimiz kendilerini sahipsiz hissetmesin. Biz Valilik olarak onların yanındayız” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen