1. Haberler
  2. Kayserispor
  3. Ali Naibi: Bahaneler Bulmak Yerine Hedefe İlerlemeliyiz

Ali Naibi: Bahaneler Bulmak Yerine Hedefe İlerlemeliyiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ,(BGC)-Hes Kablo Kayserispor Futbol Direktörü Ali Naibi, Futbol Direktörü Yardımcısı Berkay Türkmen ile birlikte basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Melikgazi ilçesine bağlı Hisarcık Mahallesi’nde bir restoranda basın mensuplarıyla buluşarak açıklama yapan Naibi, Kayserispor hakkında büyük düşündüğünü ve hedefe kilitlenmek gerektiğini belirtti.

Naibi, yaptığı açıklamada “Kayserispor hakkında ‘düşmeyelim, düşme tehlikesi yaşamayalım’ diye konuşuluyor. Ben daha büyük düşünüyorum çünkü bu şehir bunu hak ediyor. Dört büyük kulüpten sonra Kayserispor ve Gaziantep FK en tepeyi zorlayan kulüplerdi. O seviyeye tekrar gelmeliyiz. Doğru Türk oyuncuları koyup birkaç yabancı oyuncu aldığınızda ilk 10’da bulunabileceğimize inanıyorum. Hedefimizi daha büyük tutmalıyız. Bu şehirde büyük kulüplerde olmayan bir tesis, bir stadyum var. Maddi ve manevi her şeyini vermek isteyen bir başkan var. Bahaneler bulmaktansa doğru çözümleri bulup hedefe doğru ilerlememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen