1. Haberler
  2. Güncel
  3. Elektrik Kesintisi Hayatı Olumsuz Etkiledi

Elektrik Kesintisi Hayatı Olumsuz Etkiledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de son günlerde bölge bölge elektrik kesintilerinde artış yaşandı.Özellikle kış mevsiminde ve uzaktan eğitimin yapıldığı bu dönemde yaşanan elektrik kesintileri hayatı olumsuz etkiledi.Birçok ev doğalgaz ile ısındığı için elektrik kesintisi nedeniyle kombiler çalışmadı.Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim alan birçok öğrenci ise derslerine katılamadı.

Kayseri Ve Civarı Elektrik T.AŞ ‘den yapılan açıklamaya göre elektrik kesintisinin sebebi aşırı rüzgar ve sonrasında başlayan kar yağışı oldu.
Kayseri Ve Civarı Elektrik T.AŞ sosyal medya hesabında, ‘Şehrimizde dün akşam itibarı ile başlayan aşırı rüzgar ve sonrasında yaşanan kar yağışı sebebiyle bazı bölgelerimizde enerji kesintisi yaşanmaktadır.’ paylaşımında bulunarak tüm ekiplerinin sahada arızalara müdahale ettiğini belirtti.

Kayseradar sayfasında elektirik kesintiyle ilgili paylaşımımızda vatandaşlar zor durumda kaldıklarını belirtti.

Sayfamıza mesaj gönderen bir vatandaş,’ 2 günden beri elektriğimiz yok. Defalarca aradık ekipleri, yönlendiriyoruz diyorlar. Ne gelen var ne giden. Derslerimize giremiyorum. Performans ödevlerimiz , sınavlarım olacak hafta sonu. Yetkililere sesimizi duyurur musunuz ? Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ayaz Sokak.’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen