1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kastamonu’da silahlı saldırganın ateş açtığı polis şehit oldu

Kastamonu’da silahlı saldırganın ateş açtığı polis şehit oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kastamonu’da silahlı bir saldırgan, ihbar üzerine olay yerine giden polis ekibine ateş açtı. Saldırıda yaralanan iki polis memurundan biri şehit oldu, diğerinin tedavisi ise devam ediyor. Polis ekipleri, çıkan çatışma sonucunda zanlıyı etkisiz hale getirdi.

İnönü Mahallesi Afşin Sokak’ta uyuşturucu etkisinde olduğu belirtilen İsmail Bayam, polis ekibine silahla ateş açtı. Saldırı sonucu iki polis memuru yaralandı. Olayın ardından bölgeye özel harekat polisleri ve sağlık ekiplerinden oluşan çok sayıda personel sevk edildi.

Bayam, bir apartmanın giriş katındaki ailesinin evine girerek saklandı. Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı ve zanlıyı etkisiz hale getirdi. Bu sırada zanlının annesi polis tarafından güvenli bir şekilde dışarı çıkarıldı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı polis memurlarından Ahmet Şahan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer yaralı polis memuru A.A.’nın tedavisi ise sürüyor.

İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay ve Kastamonu Valisi Meftun Dallı, olay yerine giderek bilgi aldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden şehit polis memuru Ahmet Şahan için başsağlığı mesajı yayımladı: “Kastamonu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Ahmet Şahan, görevi sırasında şüpheli şahsın ateş etmesi sonucu yaralanmış, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı ali olsun.”

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
be_en
Beğen