1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Sultangazi’de kuaför salonuna iki gün arayla 2 saldırı; silahla ateş açıp, patlayıcı madde attılar

Sultangazi’de kuaför salonuna iki gün arayla 2 saldırı; silahla ateş açıp, patlayıcı madde attılar

featured
SULTANGAZi'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, gece saatlerinde kuaför salonu önüne gelerek önce silahla ateş açtı ardından patlayıcı madde atarak kaçtı. Polis ekipleri olay sonrası kaçan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlatırken, kuaför s
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sultangazi’de kuaför salonuna silahla ateş açan şüpheliler ardından patlayıcı madde atarak kaçtı. Aynı kuaför salonuna iki gün önce silahlı saldırı yapıldığı öğrenildi.

 

Olay, saat 00.30 sıralarında Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 1422. Sokak’taki kuaför salonu önüne gelerek önce silahla ateş açtı, ardında patlayıcı madde atarak kaçtı. Sesleri duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

 

POLİS, GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Olay yerine gelen polis ekipleri saldırının yapıldığı kuaför salonu ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Saldırı sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, park halindeki bazı araçlarda hasar oluştu. Olayın gerçekleştiği sokaktaki vatandaşlardan bilgi alan polis ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 

Öte yandan, kuaför salonuna iki gün önce de silahlı saldırı yapıldığı öğrenildi. Polis ekipleri saldırı sonrası kaçan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen