1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kayseri’de görevi başındaki doktora darp girişimi

Kayseri’de görevi başındaki doktora darp girişimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de iddiaya göre Emniyet Amiri olduğu iddia edilen kişi ve iki oğlu muayene önceliği talep ederek başka bir hastayı muayene eden doktora darp girişiminde bulundu.

Olay Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gerçekleşti. İncesu ilçesi Emniyet Amiri olduğunu iddia eden kişi iki oğlu ile birlikte başka bir hastayı muayene eden doktorun odasına girerek muayene önceliği talebinde bulundu. İddiaya göre kişi muayene önceliği talebini kabul etmeyen doktora hakaret ederek darp girişiminde bulundu.
Konuya ilişkin Hekimsen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kişiye suç duyurusunda bulunduğunu açıklayarak; “Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde meslektaşımızı darp etmeye çalışan şahısların Kayseri İncesu Emniyet Müdürü ve 2 oğlu olduğunu üzüntüyle öğrendik. Ayrıca kendisi Tıp Fakültesi bölgesinde sorumlu olmayıp İncesu’da görevli olduğu halde görev alanı dışındayken delilleri karartmak için kamera görüntülerinin toplanması talimatı vermesi de ayrı bir suç teşkil etmektedir. Canımızı emanet ettiğimiz, şiddet olaylarında korunmayı beklediğimiz emniyet mensuplarının bizlere şiddet uygulaması kabul edilemez. Hekimsen mezkur olaylarda gerekli hukuki. işlemleri başlatmış ve takip etmektedir. Ayrıca İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığından da idari işlemleri başlatmalarını talep ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
9
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
be_en
Beğen