1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Niğde’de kadına saldıran Rottweiler cinsi köpeklerin sahibi serbest

Niğde’de kadına saldıran Rottweiler cinsi köpeklerin sahibi serbest

featured
Niğde'de önünden geçtiği fabrikadaki Rottweiler cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayan Meryem Birol'un tedavisi sürüyor. Fotoğraf: Adnan ÇELEBİ/Niğde,(DHA)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Niğde’de, evine giderken önünden geçtiği fabrikadaki Rottweiler cinsi 2 köpeğin saldırdığı Meryem Birol’un (54) tedavisi sürerken, gözaltına alınan hayvanların sahibi H.K. ise serbest bırakıldı.

Olay, 22 Temmuz’da saat 20.00 sıralarında Altunhisar ilçesinde meydana geldi. Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde bakım personeli olarak çalışan Meryem Birol, iş yerinden çıkıp evine giderken, önünden geçtiği fabrikadaki Rottweiler cinsi 2 köpeğin saldırısına uğradı. Çevredekilerin müdahalesiyle köpeklerden kurtulan Birol, sol kolu, sol bacağı, ağız ve burnunun kenarlarından yaralandı.

İhbarla bölgeye sevk edilen ambulansla Altunhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Meryem Birol, buradaki müdahalenin ardından Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Birol’un hastanede tedavisi sürerken köpeklerini sahibi H.K. ise gözaltına alındı. Öte yandan, köpeklerin saldırısı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

KÖPEKLER AŞILI VE KARNELİ

Meryem Birol’un şikayetçi olduğu H.K., İlçe Tarım Müdürlüğü kontrolünde 10 gün karantinaya alınan köpeklerinin karnesi olduğunu ve düzenli olarak aşılarının yaptırıldığını söyledi. H.K. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili savcılık soruşturmasının sürdürüldüğü bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen