1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kayserispor Basın Sözcüsü Koç: “Kayserispor, mevcut şartlarla bonservis ödeyemez”

Kayserispor Basın Sözcüsü Koç: “Kayserispor, mevcut şartlarla bonservis ödeyemez”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Kayseradar ve Radyoradar ortak yayınında Salih Zeki Çetin ve Melih Kamış’ın moderatörlüğündeki ‘Konuşacaklarımız Var’ programının konuğu oldu.

Ekonomik problemlerden ötürü kulüpler içerisinde ayrılıklar yaşanabildiğini ve Kayserispor nezdinde Kemen örneğinde bulunan Sözcü Samet Koç, “Ayrılıkları bizim özelimizde düşünürsek, taraftarlarımız kulübümüzden başarı isterken gerçekleri görmesi gerekiyor. Maaşlarımızı günü gününe ödeyemiyoruz, önümüzde Kemen gibi bir örneğimiz var, beklemedi ve gitti. Bu noktadan sonra da geri dönüşü söz konusu olamaz. Yarın öbür gün bu sıkıntılardan ötürü futbolcularımızı da vermek zorunda kalabiliriz” dedi ve camianın Kayserispor’un Avrupa yolunda destek olması gerektiğini, transfer tahtasının açıldığı takdirde Kayserispor’un Avrupa hedefleri yönünde ilerleyebileceğini belirtti.

Sözcü Koç, ayrıca Avrupa hedeflerinde ilerlerken ligde tutunabilmek ve kulübün marka değerini korumanın da ayrı bir husus olduğunu vurgulayarak, “Marka değerini koruyamayıp batıp giden birçok kulüp oldu. Mersin ve İzmir takımları bunlara örnektir. Bir kulübe taşıyabileceğinden fazla sorumluluk yüklemek de o kulübe çok zarar verir, ödenemeyecek yükün altına girilir ve çark çevrilemezse darmadağın olunur” dedi.

Ülkenin mevcut ekonomik şartlarına göre Kayserispor’da oluşacak sorunlara karşı anlayış gösterilmesinin gerekliliğini yineleyen Sözcü Koç, “Bazı anlaşılan futbolculara ödeyebileceğimizin çok üstünde rakamlarla geçmişte anlaşılmış, onun ödeme yüküyle uğraşılırken bir yandan da transfer yapıyoruz. Yapılan transferlerin de beğenilmediği oluyor, 7 tane bonservissiz oyuncu aldık, halbuki bu çok değerli bir şey, transfer tahtasının kapalı olmasının sebebi de bu zaten. Kayserispor gibi bir kulüp, şu anki durumuyla bonservis ödeyemez. Mütevazı bütçeyle ve doğru oyunla yoğrulmak zorundayız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen