1. Haberler
  2. Güncel
  3. KİGDER’den ‘Haydi Kızlar Sanayiye’ paneli

KİGDER’den ‘Haydi Kızlar Sanayiye’ paneli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) ve Kayseri Üniversitesi iş birliğinde ‘Haydi Kızlar Sanayiye’ temalı panel düzenlendi. KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu, “Kadın girişimcilerin en önemli eksiklerinden biri rol model eksikliğidir. Biz yapılan bu panelde üniversite öğrencilerini rol modellerle buluşturmaya çalıştık çünkü buradaki üniversite öğrencilerinin içinden de kadın girişimciler çıkacak” dedi.
Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) ve Kayseri Üniversitesi tarafından ‘Haydi Kızlar Sanayiye’ konulu panel düzenlendi. Sema Karaoğlu’nun moderatörlüğünü üstlendiği panele iş insanları Zerrin Özel, Şeyma Ayhan, Sinem Kaya ve Duygu Hıdıroğlu, akademisyenler, girişimciler ve öğrenciler katıldı. Panel bitiminde iş insanlarına ödül takdim edildi, katılımcılara kitaplar hediye edildi.
Panele katılan öğrencilerin içinden kadın girişimcilerin çıkabileceğini belirten Sema Karaoğlu; “Kadın girişimcilerin en önemli eksiklerinden biri rol model eksikliğidir. Biz yapılan bu panelde üniversite öğrencilerini rol modellerle buluşturmaya çalıştık çünkü buradaki üniversite öğrencilerinin içinden de kadın girişimciler çıkacak” dedi.
Öte yandan yapılan panelin hedefine ulaştığını da belirten Karaoğlu; Yapılan anketler ve çalışmalar mentör ihtiyacını gösteriyor. İşte biz bugün üniversite ve STK işbirliğiyle bunu başardık. Panel hedefine ulaştı üniversitelerimize de teşekkür ediyoruz inşallah devamı da gelir” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen