1. Haberler
  2. Adliye
  3. İnternette tanıştığı kadının evinde darp edildiğini iddia eden şahıs şikayetçi oldu

İnternette tanıştığı kadının evinde darp edildiğini iddia eden şahıs şikayetçi oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de yaşayan ve internette tanıştığı kadının evine giden Ş.Y. burada dövülüp darp edildiği gerekçesiyle B.G., S.K. ve F.D.’den şikayetçi oldu.

Melikgazi İlçesi’nde meydana gelen olayda İddiaya göre Ş.Y. sosyal medya üzerinden tanıştığı kadının evine gitti. Evde bulunan 3 kişi tarafından darp edilen şahıs daha sonra karakola giderek şikayetçi oldu. B.G., S.K. ve F.D. hakkında darp ve yağma suçlarından dava açıldı. 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya müşteki Ş.Y. ile tutuksuz sanıklardan S.K. katıldı.

SANIK S.K.: DARP ETMEDİM EŞİME MESAJ ATTI ATMAMASINI SÖYLEDİM

Müşteki ben B.G. isimli kadınla internette konuştum. Eve çağırdı gittim. Masa kurulmuştu. Önce kimse yoktu. Sonra S.K. ve F.D. çıktı. B.G. cebimdeki parayı aldı. S.K. ve F.D. beni dövdü. ‘Arkadaşım bekliyor. On dakika içinde gitmezsem polis çağıracak’ dedim. Paniklediler bıraktılar. Şikayetçiyim” dedi. Tutuksuz sanık S.K. ise, “B.G. benim imam nikahlı eşim olur. Sosyal medya hesabından yazmış. Yazmamasını söyledim. İnanmadı.  Oturduğumuz apartmana geldi. Bina içinde konuştuk, gönderdim” dedi. Mahkeme heyeti eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen